داستاننویسی راهی موثر برای دستیابی به حال بهتر است. وقتی داستان مینویسیم در حقیقت بخشی از خود را واکاوی میکنیم. همچنین داستاننویسی راهی برای ارتباط با دیگران است. پژوهشها نشان داده داستاننویسیی اضطراب و استرس را کاهش و عزت نفس را افزایش میدهد. داستانسرایی میتواند به ایجاد همدلی و درک کمک کند و همچنین میتواند بهعنوان ابزاری برای حل تعارض استفاده شود. نتیجه قصهگویی هم برای قصهگو و هم برای شنونده میتواند شفابخش باشد. این راهی برای انتقال تجربیاتی است که بیان آنها در قالب کلمات دشوار است.
چگونه نویسندگی را شروع کنیم؟
دورههای نویسندگی موسسه رواد که با همکاری دپارتمان روانشناسی برگزار میشود مبتنی بر همین اصل اساسی است که نوشتن شفابخش است. در این دورهها هنرجویان عزیز یاد میگیرند چگونه با قلم به دنیای درونی خود سفر و احساسات خود را کشف کنند. هر چقدر به درون خود آگاهتر باشیم، آثار تاثیرگذارتری نیز خلق میکنیم. در این دورهها اصول نویسندگی، ساختار و عناصر داستان آموزش داده میشود. این دورهها تمرین محور و عملی است.
ما اولین دوره مدرسه نویسندگی کودک و نوجوان در در تابستان برگزار کردیم. کودکان از سراسر کشور همراه ما شدند و امروز بعد از گذشت سه ترم کودکان هنرجو موسسه رواد دست به قلم شده اند نمونه داستان های این نونهالان خلاق را میتوانید در این لینک مشاهده کنید:
شمارۀ همراه مدیر مؤسسه: 09102080014
تلفن:02833352721
دفتر مرکزی و حضوری: قزوین، خیابان نادری جنوبی، روبه روی آزمایشگاه فرزام، طبقه 2، مؤسسۀ رَواد (دکتر فاطمه حکیما)
دفتر آنلاین: قزوین خیابان توحید کوچه یوسفی، پلاک 7، طبقۀ سوم.
شمارۀ پشتیبان سایت و مدير اجرايي گروه و نشر رواد در تلگرام: 09012688878
ravaad@